Το καλάθι μου

Mini Cart

Πολιτική Επιστροφών

Δυνατότητα επιστροφής προϊόντος:

Εφόσον δεν μείνατε ικανοποιημένοι από το το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας με δικά σας έξοδα.

Όλες οι αλλαγές / επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο μέσω εταιρειών courier.

Προσοχή θα γίνονται δεκτές επιστροφές μόνο αν το προϊόν και η αρχική συσκευασία του είναι άθικτα συμπεριλαμβανομένης και της συσκευασίας κατασκευαστή ή καρτελάκια προϊόντος κ.λ.π..

Υπεύθυνος για την σωστή συσκευασία, ασφαλή μεταφορά και επιτυχή επιστροφή είναι ο εκάστοτε αποστολέας.

Πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας στο e-mail: [email protected] ή στο τηλέφωνο 22310 44498 και στη συνέχεια να προχωρήσετε σε αποστολή στη διεύθυνση : Κύπρου 73, Τ.Κ. 35100, Λαμία 

Δεν γίνονται αλλαγές / επιστροφές σε είδη που είναι σε έκπτωση / προσφορά

Καθώς δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, θα σας αποστείλουμε ηλεκτρονικά έναν πιστωτικό κουπόνι ίσης αξίας με το προϊόν που επιστρέφεται, για εξαργύρωση σε μία επόμενη αγορά σας.

Παραλαβή ελαττωματικού προϊόντος:

Φροντίζουμε τα προϊόντα μας να έχουν την κατάλληλη συσκευασία, ώστε όταν τα παραλάβετε να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν ζημιά από την μεταφορική εταιρία (παρόλα αυτά θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε).

Αν παρ' όλα αυτά παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, ή δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: [email protected] ή στο τηλέφωνο 22310 44498, και εμείς θα αναλάβουμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας μέσω πιστωτικού κουπονιού για επόμενη αγορά σας ή θα σας αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό προϊόν, πάντα κατόπιν συνεννοήσεως..

Όλες οι αλλαγές / επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο μέσω εταιρειών courier.