Το καλάθι μου

Mini Cart

Πολιτική Επιστροφών

Δυνατότητα επιστροφής προϊόντος:

Εφόσον δεν μείνατε ικανοποιημένοι απο το το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας με δικά σας έξοδα. Προσοχή θα γίνονται δεκτές επιστροφές μόνο αν το προϊόν και η αρχική συσκευασία του είναι άθικτα. Πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας στο e-mail: sales@littlesparkle.gr ή στο τηλέφωνο 22310 44498 και στη συνέχεια να προχωρήσετε σε αποστολή στη διεύθυνση : Κύπρου 73, Τ.Κ. 35100, Λαμία 

Καθώς δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, θα σας αποστείλουμε ηλεκτρονικά έναν πιστωτικό κουπόνι ίσης αξίας με το προϊόν που επιστρέφεται, για εξαργύρωση σε μία επόμενη αγορά σας.

Παραλαβή ελαττωματικού προϊόντος:

Φροντίζουμε τα προϊόντα μας να εχουν την κατάλληλη συσκευασία, ώστε οταν τα παραλάβετε να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν ζημιά απο την μεταφορική εταιρία (παρόλα αυτα θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε).Αν παρ' όλα αυτά παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, ή δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@littlesparkle.gr ή στο τηλέφωνο 22310 44498, και εμείς θα αναλάβουμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας μέσω πιστωτικού κουπονιού για επόμενη αγορά σας ή θα σας αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό προϊόν, πάντα κατόπιν συνεννοήσεως..