Το καλάθι μου

Mini Cart

59

Panda πλεκτό φόρεμα –Απαλό Ροζ

Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
SKU Knit DrP 2535
59,00 €

Παιδικό – Βρεφικό πλεκτό φόρεμα με σχέδιο panda, και με ένα γλυκό πλεκτό διακοσμητικό κολάρο σαν ουράνιο τόξο.

Κατασκευασμένο από 95% πολυτελές μαλακό Βαμβάκι, και 5% Κασμίρ

- +
Λεπτομέρειες

Παιδικό – Βρεφικό πλεκτό φόρεμα με σχέδιο panda, και με ένα γλυκό πλεκτό διακοσμητικό κολάρο σαν ουράνιο τόξο. Με μικροσκοπικό κουμπί πίσω μέρος για εύκολο ντύσιμο. Αυτό το πλεκτό βρεφικό φόρεμα είναι φτιαγμένο από το πιο μαλακό μείγμα κασμιριού. Δημιουργούμε το φόρεμα με μια παλιά τεχνική πλεξίματος που εξασφαλίζει την ποιότητα και επίσης με αυτό τον τρόπο δεν χάνουμε κανένα νήμα, το οποίο είναι καλύτερο για το περιβάλλον.

Κατασκευασμένο από 95% πολυτελή μαλακό Βαμβάκι, και 5% Κασμίρ

Το βαμβάκι αυτό έχει εγκριθεί από τον Οργανισμό «Πρωτοβουλίας για Καλύτερη Παραγωγή Βαμβακιού» , το οποίο διασφαλίζει τους όρους δίκαιης πληρωμής και επενδύει στην εκπαίδευση για τους αγρότες ώστε να τους βοηθήσει να βελτιώσουν την απόδοση τους, καθώς και να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικότερα το νερό.

Το βαμβάκι είναι ένα ευπροσάρμοστο υλικό με λεία και δροσερή υφή , ώστε να επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και έτσι αποτρέπει την υπερθέρμανση του δέρματος.

Τα ρούχα μας είναι βιώσιμα και μακράς διαρκείας - δεν αγαπάμε τίποτα περισσότερο από το να ακούμε ότι ένα πολύ αγαπημένο πλεκτό φορμάκι έχει περάσει στο δεύτερο, τρίτο ή και τέταρτο παιδί !

Σχεδιάζουμε τα πλεκτά μας με την λογική της μακροζωίας - τα πλεκτά έχουν λίγο περισσότερο πλάτος για να ακολουθούν την ανάπτυξη των μικρών φίλων μας.

Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 30 °.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
Brands The Bonnie Mob