Το καλάθι μου

Mini Cart

29.99

Iσοθερμική Τσαντα γεύματος Μarcus & Μarcus Ιποππόταμος Lucas

Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
SKU MNMKD25HP
29,99 €
Ιδανική για τις βόλτες, το γεύμα η το βρεφικό σταθμό, προνήπιο με θήκες για μπουκάλια δεξιά & αριστερά. Ηλικία : 3 ετών+ Η ισοθερμική παιδική τσάντα φαγητού!
Back to school

Με την τσάντα γεύματος της Marcus & Marcus, μπορείτε να νιώθετε πλέον ασφάλεια αφού λόγω του ισοθερμικού της εσωτερικού μπορείτε να διατηρείται το φαγητό του μικρού σας κρύο ή ζεστό στην βόλτα, στην εκδρομή και στο σχολείο.

Η χωρητικότητα της κεντρικής θήκης της τσάντας είναι αρκετά μεγάλη ενώ διατίθενται 2 ακόμα θήκες, μία θήκη πλέγματος στο εσωτερικό της και μία εμπρόσθια θήκη. Χάρις στο ειδικά σχεδιασμένο φερμουάρ, το μικρό χεράκι του μικρού σας μπορεί να την ανοίξει και να την κλείσει με ευκολία.

- +
Λεπτομέρειες
Η τσάντα φαγητού της Marcus & Marcus είναι:

 

Με 2 Πλαϊνές τσέπες για να χωράει όλα τα μπουκάλια . Με μπροστινή τσεπούλα θήκη για μικροαντικείμενα η θήκες για μολύβια και άλλα προσχολικά είδη. Με ειδική εσωτερική θήκη για extraταξινόμηση κουταλιών και ειδών βρεφανάπτυξης.

 ⭐ Εύκολη στην χρήση

Η χωρητικότητα της κεντρικής θήκης της ισοθερμικής τσάντας γεύματος της Marcus & Marcus είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε στο εσωτερικό της, το φαγητό, το σαντουιτσάκι, τα φρούτα και το χυμό του μικρού σας. 

Η ενσωματωμένη θήκη πλέγματος με φερμουάρ σας επιτρέπει να τοποθετείτε εκεί το σακουλάκι με τα μπισκοτάκια του, το πιρούνι και το κουτάλι του ακόμα και τα χαρτομαντηλάκια του. 

Η εμπρόσθια θήκη είναι εξίσου μεγάλη ώστε να τοποθετείτε τα πραγματάκια που θα χρειαστεί πρώτα ή για να ξεχωρίσετε κάποιο σκεύος ή τροφή.

 

⭐ Ρυθμιζόμενη 

Χάρις στους ειδικούς ιμάντες μπορείτε να προσαρμόζεται την τσάντα γεύματος στο ύψος που εσείς επιθυμείτε με βάση το σωματότυπο του παιδιού.

 

 ⭐ Φιλική προς το παιδί 

Οι τσάντες της Marcus & Marcus North America κατασκευάζονται από Polyester + Nylon και με ασφαλή υλικά απαλλαγμένα από ΒΡΑ, από PVC και χωρίς φθαλικές ενώσεις.

 

Εσωτερική Ισοθερμική Θήκη
Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
Brands Marcus & Marcus