Το καλάθι μου

Mini Cart

79

Μαγνητικό Παιχνίδι 85 κομματιών QuBix Magna Tiles

Brand Magna Tiles
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
SKU MQ19785
79,00 €
- +
Λεπτομέρειες

Σας παρουσιάζουμε  την πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια Magna-Tiles®, το Magna-Qubix® 85-Piece Set.

Τα παιδιά σας από τριών ετών και άνω μπορούν να εξερευνήσουν έναν συναρπαστικό 3D κόσμο που προκαλεί ευφάνταστο παιχνίδι, χωρίς οδηγίες, και να απασχοληθούν για ώρες.

Ως το απόλυτο μαγνητικό παιχνίδι  για δημιουργικά παιδιά, προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που βοηθούν τα παιδιά όχι μόνο να απολαμβάνουν το παιχνίδι αλλά και να μαθαίνουν από αυτό, όπως:

Εγκεκριμένο για STEM – Ρομποτική :

Η μάθηση δεν ήταν ποτέ πιο συναρπαστική από ό, τι με το σετ Magna-Qubix® 85-Piece, το οποίο θεωρείται ευρέως ως πολύτιμος εκπαιδευτικός πόρος από τους δασκάλους παντού. Με την ενθάρρυνση του ευφάνταστου, παιχνιδιού χωρίς οδηγίες, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις έννοιες STEM – Ρομποτικής , να κατανοήσουν τα βασικά του σχεδιασμού, να αναπτύξουν αφτικές και χωρικές δεξιότητες και να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στα μαθηματικά και τις επιστήμες με έναν ελκυστικό, διαδραστικό τρόπο.

Μαγνητικά μαγνητικά σχήματα:

Αυτά τα 85 κομμάτια είναι εξαιρετικά διαφανή, σε ζωντανά χρώματα και περιλαμβάνουν ένα διασκεδαστικό μείγμα τρισδιάστατων σχημάτων, συμπεριλαμβανομένων πυραμίδων, πρισμάτων και κύβων.

Πλακάκια παιδικού μεγέθους με ισχυρούς μαγνήτες:

Μετρώντας περίπου 2.5 X2.5 cm, κάθε κομμάτι περιέχει μια μήτρα μαγνητών, επιτρέποντάς τους να συνδέονται με ασφάλεια με άλλα παιχνίδια Magna-Tiles

Το σετ Magna-Qubix® 85-Piece είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ABS ποιότητας τροφίμων και δεν διαθέτει επικίνδυνα συστατικά όπως BPA, φθαλικές ενώσεις ή λατέξ.

Είναι επίσης:

Εξαιρετικά ημιδιαφανή με φωτεινά χρώματα, που μοιάζουν με χρωματισμένο γυαλί Ανθεκτικό σε γρατζουνιές, βαθουλώματα, ξεθώριασμα και άλλες ζημιές που σχετίζονται με συνεχή χρήση Σφραγισμένο με πρέσα, κατασκευασμένο με μαγνήτες νεοδυμίου και ασφαλισμένο σε κάθε κομμάτι για ασυναγώνιστη ανθεκτικότητα.

Το σετ περιλαμβάνει:

  • 14 τετραγωνικές πυραμίδες
  • 18 τριγωνικά πρίσματα
  • 40 κύβους
  • 6 εξαγωνικά πρίσματα
  • 7 ορθογώνια πρίσματα
Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
Brands Magna Tiles