Το καλάθι μου

Mini Cart

55

Μαγνητικό Παιχνίδι 32 κομματιών Builder Magna-Tiles

Brand Magna Tiles
Διαθεσιμότητα:Εξαντλημένο
SKU MB21632
55,00 €
Λεπτομέρειες

Η φαντασία είναι απεριόριστη με τον απρόσκοπτο, δημιουργικό χρόνο παιχνιδιού που προσφέρει το Magna-Tiles® Builder 32-Piece Set, το οποίο διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά όπως τα ακόλουθα:

Ανθεκτικό αλλά ασφαλές:

Τα Magna-Tiles® είναι εντελώς μη τοξικά και είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ABS ποιότητας τροφίμων που δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις, λάτεξ και BPA. Ωστόσο, αυτή η κατασκευή δεν θυσιάζει την ανθεκτικότητα, με τα σετ μας να μπορούν να αντέξουν χρόνια δημιουργικότητας τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Εύκολα στο χειρισμό σχήματα:

Σχεδιασμένα για μικρά χέρια, καθένα από τα 32 ημιδιαφανή, πολύχρωμα σχήματα σε αυτό το σετ προσκολλώνται το ένα στο άλλο με ένα "κλικ" και περιλαμβάνουν ένα μείγμα τετραγώνων και τριγώνων.

Εγκεκριμένο για STEM – Ρομποτική :

Κατάλληλο για ηλικίες τριών ετών και άνω, αυτό το σετ κάνει τη μάθηση διασκεδαστική, ενθαρρύνοντας την κατανόηση γεωμετρικών εννοιών, θεωρίας χρωμάτων, δεξιότητας STEM - ρομποτικής, ομαδικής εργασίας, επίλυσης προβλημάτων και άλλα. Στην πραγματικότητα, τα σετ Magna-Tiles® χρησιμοποιούνται για εκπαιδευτικούς σκοπούς σε αίθουσες διδασκαλίας και οικιακής εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα.

Το σετ Magna-Tiles® Builder 32 pieces έρχεται με ένα μείγμα εξαιρετικά ημιδιαφανών μαγνητικών σχημάτων σε ζωντανές αποχρώσεις. Η παραγωγή του από πριτσίνια από ανοξείδωτο χάλυβα και ηχητική συγκόλληση εξασφαλίζουν ότι κάθε κομμάτι είναι ανθεκτικό σε ζημιές όπως γρατζουνιές και βαθουλώματα, ενώ ισχυροί μαγνήτες διατηρούν τις δημιουργίες ανέπαφες για χρήση απο άλλες δραστηριότητες.

Επιπλέον, όλα τα σετ Magna-Tiles® είναι συμβατά, παρέχοντας στα παιδιά τη δημιουργική ελευθερία να κατασκευάσουν γιγάντιες κατασκευές ή μοντέλα υψηλής λεπτομέρειας.

Το σετ περιλαμβάνει:

• 16 μικρά τετράγωνα

• 8 ορθογώνια

• 1 spinner

• 4 ημικύκλια

• 1 βάση αυτοκίνητου με ρόδες

• 3 γερανούς

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
Brands Magna Tiles