Το καλάθι μου

Mini Cart

46

Μαγνητικό Παιχνίδι 25 κομματιών Arctic Magna-Tiles

Brand Magna Tiles
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
SKU MTA21125
46,00 €
- +
Λεπτομέρειες

Ταξίδι σε παγωμένα νερά με το σετ 25 τεμαχίων Magna-Tiles® Arctic Animals.

Οι νεαροί εξερευνητές μπορούν να ακολουθήσουν τα ίχνη πιγκουίνων και πολικών αρκούδων στους  φυσικούς τους βιότοπους, να χαλαρώσουν με τις φώκιες δίπλα στην ακτή και να παρακολουθήσουν τις φάλαινες.

Χρησιμοποιώντας τα σχήματα με ενα κλικ, τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους περιβάλλον γεμάτο παγετώνες, βουνά και ζώα που προέρχονται από ψυχρότερα κλίματα.

Ενθαρρύνει το ανοιχτό παιχνίδι:

Χωρίς οδηγίες, τα παιχνίδια μαγνητικών κτιρίων μας προάγουν τη δημιουργικότητα, τη δέσμευση και τη μάθηση STEM - ρομποτικής. Οι δάσκαλοι και οι γονείς βρίσκουν το Magna-Tiles® έναν εξαιρετικό εκπαιδευτικό πόρο για αίθουσες παιχνιδιών, παιδιά στο σπίτι και αίθουσες διδασκαλίας.

Έγκριση για παιδιά:

Από τα ημιδιαφανή πλακάκια μέχρι τα αξιολάτρευτα ζώα, κάθε κομμάτι σε αυτό το πακέτο παιχνιδιού έχει σχεδιαστεί για μικρά χέρια και ενεργητική φαντασία. Τα σχήματα συνδέονται με ένα ηχητικό «κλικ», ώστε τα παιδιά να μπορούν να σχεδιάσουν περιβάλλοντα και να προσαρμόσουν τους βιότοπους τους καθώς οι νέες ιδέες παίρνουν μορφή.

Ένα υπέροχο δώρο, το σετ Magna-Tiles® Arctic Animals είναι συμβατό με άλλα από την οικογένεια Magna-Tiles®. Μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε με τις τρέχουσες συλλογές ή να το χρησιμοποιήσετε ως εφαλτήριο για να βρείτε έναν εντελώς νέο τρόπο παιχνιδιού μέσα ή έξω.

Όταν η φαντασία πετάει, οι δυνατότητες αφήγησης είναι ατελείωτες. Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν και η συλλογή τους από μαγνητικά σχήματα διευρύνεται, αυξάνεται και η πολυπλοκότητα των δημιουργιών τους.

 

Αρκετά ανθεκτικά για ηλικίες  3 ετών και άνω για να τα απολαύσετε για χρόνια, τα μη τοξικά πλακίδια είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ABS ποιότητας τροφίμων, χωρίς BPA, λατέξ και φθαλικές ενώσεις. Τα μαγνητικά σχήματα κολλάνε με ασφάλεια και τα ζώα ζωντανεύουν το τοπίο καθώς τα παιδιά κάνουν τις δικές τους περιπέτειες. Επιπλέον, στο πίσω μέρος του κουτιού εμφανίζονται γεγονότα για τα ζώα της Αρκτικής που μπορούν να ενσωματώσουν τα παιδιά στην ώρα του παιχνιδιού.

Το σετ περιλαμβάνει:

  • 8 μικρά τετράγωνα
  • 4 Μοτίβα ισοσκελή τρίγωνα
  • 4 Μοτίβα ισόπλευρα Τρίγωνα
  • 4 κύκλοι τέταρτου
  • πιγκουίνος
  • φώκια
  • 2 πολικές αρκούδες
Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
Brands Magna Tiles