Το καλάθι μου

Mini Cart

65

Beatles –Panda Πλεκτό Ολόσωμο Φορμάκι – Απαλό Ροζ

Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
SKU Knit Pink 2530
65,00 €

Βρεφικό πλεκτό unisex ολόσωμο φορμάκι παιχνιδιού με σχέδιο panda σε ροζ απαλό χρώμα.

Κατασκευασμένο από 95% πολυτελή μαλακό Βαμβάκι, και 5% Κασμίρ

Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 30 °.

- +
Λεπτομέρειες

Βρεφικό πλεκτό unisex ολόσωμο φορμάκι παιχνιδιού με σχέδιο panda σε ροζ απαλό χρώμα. Με ανοίγματα με μικρά κουμπιά στον ώμο και τον καβάλο για εύκολο ντύσιμο. Αγαπάμε αυτό το αξιολάτρευτο σχέδιο panda. Αυτό το πλεκτό φορμάκι είναι φτιαγμένο από το πιο μαλακό μείγμα κασμιριού. Δημιουργούμε το φορμάκι με μια παλιά τεχνική πλεξίματος που εξασφαλίζει την ποιότητα και επίσης με αυτό τον τρόπο δεν χάνουμε κανένα νήμα, το οποίο είναι καλύτερο για το περιβάλλον.

Κατασκευασμένο από 95% πολυτελή μαλακό Βαμβάκι, και 5% Κασμίρ

Το βαμβάκι αυτό έχει εγκριθεί από τον Οργανισμό «Πρωτοβουλίας για Καλύτερη Παραγωγή Βαμβακιού» , το οποίο διασφαλίζει τους όρους δίκαιης πληρωμής και επενδύει στην εκπαίδευση για τους αγρότες ώστε να τους βοηθήσει να βελτιώσουν την απόδοση τους, καθώς και να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικότερα το νερό.

Το βαμβάκι είναι ένα ευπροσάρμοστο υλικό με λεία και δροσερή υφή , ώστε να επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και έτσι αποτρέπει την υπερθέρμανση του δέρματος.

Τα ρούχα μας είναι βιώσιμα και μακράς διαρκείας - δεν αγαπάμε τίποτα περισσότερο από το να ακούμε ότι ένα πολύ αγαπημένο πλεκτό φορμάκι έχει περάσει στο δεύτερο, τρίτο ή και τέταρτο παιδί !

 Σχεδιάζουμε τα πλεκτά μας με την λογική της μακροζωίας - τα πλεκτά έχουν λίγο περισσότερο πλάτος για να ακολουθούν την ανάπτυξη των μικρών φίλων μας.

Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 30 °.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
Brands The Bonnie Mob